tirsdag den 9. december 2008

Hygge i haven

Da vi kom ind den anden dag, efter at ha´ været lukket ude i haven for at lege - blev
mor ikke specielt glad.

Altså for at forklare det - så havde vi bare leget temmelig meget. Vi havde gravet huller, løbet rundt og rullet rundt. Det var bare skide skægt. Vi jagtede hinanden og skræmte alle fuglene væk fra vores have.

Det skal måske lige nævnes, at det havde regnet dagen før og det var stadig godt smattet til. Nu skal det lige siges, at Paya og jeg har lavet vores egne løberuter og gravehuller - for slet ikke at nævne græsplænen, eller det der er tilbage. Græsplænen er ikke altid så glad for vores løbeture - specielt ikke når plænen er våd. Men hvor er det skægt.

Da vi kom ind efter at ha´ leget i lang tid, var vi trætte (i hvertfald i 5 min). Hvad mor bare ikke lige opdagede, var at vi lagde os i hver vores sofa og sov.

Hun opdager det godt nok, men for sent - vi sov allerede.

Hun var dog så flabet, at ta´ et billed af os. Så drenge kig væk, vi er ikke rigtig pæn i pelsen på billederne. Vi var smurt ind i mudder flere steder, og som i kan se på det sidste billed, sad mudderet i kager på os.

Vi kan bare ikke forstå mor tog sådan på vej. Mudder er da godt for helbredet - så mor, sku´ du måske med næste gang?????
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: