lørdag den 7. marts 2009

Skovtur

En aften for et stykke tid siden, havde vi besøg af min klubs hundeadfærdskonsulent. Paya var årsagen. Hun er blevet mere og mere mærkelig - aggressiv pga. usikkerhed. 2 gange er hun direkte gået i kamp med Cille, som ellers er Paya og min bedste hundeven.

Dommen var en blanding af flere ting, bl.a. er hun taget væk fra sin mor som 7 ugers. Alle ved jo eller bør vide at den sidste uge ved moren er af ufattelig stor betydning - udviklingsmæssigt. Samtidig er Paya altid blevet karnøflet, når andre hund, som hun legede med, endelig fangede hende. Hun har også været helt ufattelig lærenem, ind imellem har vi stået og spurgt os selv, hvordan hun har lært de forskellige ting.









På billedet er det Aske og mig. Aske er en Vikingehund og han er altså lidt lækker. Aske ejes af hundeadfærdskonsulentens datter Anna Louise.



Konklusionen på besøget blev, at Paya stort set ikke må træne konkurence lydighed. Hun skal ud og stimuleres på nye måder og få succes.

Her er vi på skovtur - op og ned ad træstammer, løbe ind over alt muligt gammel kvas og grene og lidt lydighedsøvelser på træstammerne.

Ingen kommentarer: