lørdag den 26. februar 2011

Paya opereret

Ja så kom dagen hvor Paya skulle steriliseret. Vi har længe diskuteret frem og tilbage og snakket med flere dyrlæger om det. Valg af dyrlæge faldt på Dyrenes klinik i Korup - et valg vi absolut ikke har fortrudt.

Paya fik sig lige charmet sig ind ved veterinærsygeplejersken Anne-Mette, da jeg kom ud med hende. Hun tabte fuldstændig sit hjerte til lille Paya. Anne-Mette viste os også lige den lukkede have, der ligger bag klinikken. Det er simpelthen genialt. Her løb Paya rundt og fik snust og markeret godt igennem inden vi gik ind i klinikken igen.

Dyrlægen lyttede på hende og sagde, at hende hjerte lød helt normalt - bortset fra at det slog lidt hurtigt, men Paya kan jo heller ikke fordrage dyrlæger.

Nå hun blev bedøvet og så kunne jeg køre hjem og vente på opringningen fra dem, om hvornår jeg kunne hente hende igen.

Kl. 14.00 ringede durlægen og sagde, at nu var Paya klar til at komme hjem og det gik ikke lang tid, før vi var ude af døren og afsted. Da vi kommer derud tager Anne-Mette i mod os, og siger at hun ikke er i bur, men ligger inde på et lille kontor og tilmed på Anne-Mettes jakke. De havde været ude i haven og da de kom ind, havde Paya lagt sig, på hendes jakke og Anne-Mette nænnede ikke at flytte hende igen. Det er sku da sødt.

Nedenstående 2 billeder er taget lige da vi kom hjem med Paya igen - tydeligt at hun er lidt bedugget stadig.


Ingen kommentarer: