søndag den 28. marts 2010

Ros til Paya og Jan

I dag søndag da Jan kommer hjem fra eftersøgningskursus, fortæller han at instruktøren i den grad havde ros Paya.


"Jeg har aldrig set en hund være så opmærksom på sin fører, som Paya er på dig. Bare det du bevæger en negl, så reagerer hun. Samtidig er en lille charmør"

Billedet er taget af Gitte Poulsen, Schnauzerpower.

Hvor er det altså fedt, når man får sådan en ros.

Coco i Brugsen

I dag er jeg alene hjemme med mor, da far og Paya er på kursus.

Vi har rigtig hygget - morgen gå tur på 1 time, havearbejde og så skulle mor i Fakta for at handle. Hun bandt mig af udenfor og gik ind i butikken. Hun var altså godt nok væk længe synes jeg (ok max 10 min), så mens hun var væk vred jeg mig ud af halsbåndet og løb ind i Brugsen. Jeg nåede dog ikke helt ind i butikken, inden en mand fik fat i mig og fik sat halsbåndet på mig igen. Meeeeen den kloge narrer den mindre kloge, så jeg vred mig da bare ud af halsbåndet igen og igen hen til Brugsen. Men endnu engang fik manden fat i mig og nu blev han stående ved mig, indtil mor kom ud til mig igen.

Reelt var mor kun væk i max. 10 min, men hun må altså ikke gå fra mig, så jeg blev simpelthen bare så glad da hun kom hen til mig igen.

Mor synes det var flovt.

onsdag den 17. marts 2010

Hip hip hurra


Jeg er fyldt 2 år - uha uha.

Håber da ikke at det forpliger alt for meget, for det gider jeg da absolut ikke. Mor siger også, at jeg prøver grænser af lige for tiden. Det kan jeg slet ikke følge hende i. Sikke noget pjat at sige - jeg udfordrer bare mine omgivelser temmelig kraftigt ind i mellem. Og hva´ så????????

Mor kan slet ikke forstå at det er næste 2 år siden, at lille jeg var så lille som på billedet herunder.