mandag den 13. juni 2011

Rally dag

I dag var dagen hvor både Coco og Paya skulle ud i året første Rally prøve. Jeg var meget spændt på hvordan Coco ville reagere, men havde sat mig for, at hun bare skulle bestå i dag, så ville det være lige meget med hvor mange point.
Så bilen blev pakket og afsted til Årslev. Hold da op, hvor var der mange hunde - der var ca 300 hunde meldt til hhv. Rally, lydighed og skue.
Mht Rally havde man lavet om på rækkefølgen, så championklassen startede og derefter ekspert, øvede og til slut begynder. Så det betød at jeg skulle starte med Paya. Paya var som altid tændt, og det var også min egen skyld at jeg ikke scorede max 100 point. Mistede simpelthen hendes opmærksomhed ind i mellem. Nå jeg fik stor ros af flere hundevenner, så nu måtte vi bare vente og se.
Coco skulle jo så op i begynder. Banen virkede egentligt forholdsvis let, men intet er let, når vi snakker træning/prøve med Coco. Og jeg måtte også kæmpe med hende, for da hun kom ind på banen, fik hun præsentationsangst - nej fis, men hun opdagede lige pludselig alle de mennesker, der kun sad og så på hende, uha uha.
Nu var det så bare og vente på resultaterne og misandet om ikke Paya fik en 2. plads med 96 point. Det er min egen skyld at hun ikke får max, men pyt - hun er stort set ikke trænet i Rally, så jeg må vist ikke klage.
I Begynderklassen fik Coco 89 point og blev Rally begynder mester på dagen. Jeg ved ikke hvilken placering, men det er også fuldstøndig ligemeget, for Coco var bare så sej. Hun gik betydeligt bedre i dag end sidste gang og hun tog alt vivaret omkring hende meget bedre end forventet - mors lille princesse.
Så alt i alt en kanon dag.