lørdag den 27. november 2010

Coco halt

Den langbenede prinsesse er blevet halt. Det kom onsdag aften og har så været sådan lidt on/off.

Valgte så lige idag at få hende tjekke af massøren Pernille, da hun alligevel skulle ned i klubben. Det viser sig, at hun har forstået den ene midtertå på højre bagben og ved nærmere eftersyn, kunne vi også se, at hun faktisk konstant aflaster benet.

Så nu skal hun på smertestillende - for ikke at gøre skade i andre muskler. Hun er jo en værre vildbasse, når der skal leges eller luftes.

Håber at jeg kan nøjes med at ringe til doktor dyr, det er trods alt billigere end hvis de skal se hende i konsultationen. Nu må vi se mandag.

søndag den 14. november 2010

Rally træning og lokalkonkurrence

Prøv lige og se den kontakt jeg havde til Coco sidste gang til Rally. OK bolden var synlig for hende, men de folk der ved hvordan hun har haft det med Rally, ligemeget hvad der blev lokket med, bør kunne se en tydelig forskel. Hun var simpelthen så sød og gå med.

Det blev ikke til en hel bane - selvfølgelig, men det går da så sandelig den rigtige vej med hende. Det er bare så dejligt.

På billederne har hun i den grad smidt det meste af sin pels. Det er blevet endnu værre, nu kan man visse steder se hendes hud.

De 3 følgende bileder er taget af Gitte Poulsen. Tak


Vi havde lokalkonkurrence i klubben i lørdags. Jeg skulle dømme C-klassen i lydighed. Der var 3 hunde og jeg må nok sige, jeg var virkelig positiv overrasket. Hold da op sikke flot hundearbejde. Alle 3 hundefører fik oprykning, og jeg skal være ærlig og sige, at der ikke blev givet ved dørene, bare fordi det var en lokalkonkurrence.
Da jeg var færdig med at dømme, gik jeg ned for at se på Rally. Her var de lige færdige med banegennemgang for øvede. Hva´ så, vil du stille op, blev jeg spurgt. Øheeee, det havde jeg jo ikke lige regnet med, men pyt. Jeg gik en hurtig banegennemgang, hentede Paya i bilen, fik lige lidt kontakt og så lige pludselig var det min tur. Nå det måtte jo gå. som det nu engang kom til.
Hun var rigtig god. Dommeren vurdere at hun snøvlede i en øvelse, hvor hun skulle sidde foran mig og så lavede jeg en førefejl ved et skilt, men en flot 2.plads med 94 point blev det til. Men nej hvor er jeg irriteret på mig selv over den fejl, jeg lavede.
Glæder mig til at Coco er så langt igen, så hun også kan stille i konk. Har snakket med flere omkring det at ha´ en hund, der pludselig "dør" fuldstændig mht. træning/lydighed. Nogle er stoppet fuldstændig med hunden, andre er efter lang tid statet lige så stille og rolig op igen.
Jeg prøver det sidste og håder det bedste.
De 2 billeder herunder er taget af Stig Wulf.


mandag den 8. november 2010

Træning

I går til Rally træning gik Gitte Poulsen og tog billeder af alle hundene på holdet. Er simpelthen så spændt på at se resultatet. Gitte er en suveræn fotograf.

Selve træningen var også en succes. Det var første gang jeg skulle træne Paya uden line - på en hel bane. Samtidig havde jeg valgt at gå meget hurtigt, for at se hvor meget jeg kunne presse hende. Hun var bare så god, der var nogle småting, men vi fik en del ros fra træneren.

Jeg valgte også at tage Coco ud af bilen og prøve og se om jeg kunne holde glæden oppe ved hende på banen. Jeg havde valgt at gå med en bold i den ene hånd og så ellers en meget lys og venlig stemme, og resultatet udeblev ikke. Vi nåede næsten hele banen, inden træneren sagde at vi skulle stoppe. Hun var bare så sød og hun hyggede sig, men som træneren sagde, så kan den lange pause væk fra træningen også ha´ gjort underværker. Håber det bedste nu.

tirsdag den 2. november 2010

Fynsmesterskaberne

Ja så skulle Paya og Jan da lige i konkurrence i DcH lydighed i A-kl. Det skal lige siges at de ikke har været i konkurrence siden d. 9/5 2010, da Paya kort efter blev skadet igen og skulle holde en pause. Så sammenlagt har de nok kun trænet 7 - 8 timer siden den dato.

Jeg skulle dømme B-klassen, så vi valgte at få Coco passet. Det ville være synd hvis hun bare skulle være i bilen det meste af dagen, så hun blev passet ved plejeforældrene Solveig og Torben. Coco betragter dem, Alina og Cille næsten som det bedste i verdnen.

Selve konkurrencen gik faktisk rigtig godt for Jan og Paya. Desværre gik eftersøgningen ikke særlig godt, her blev karakteren kun 5,0 og ingen figuranter, øv øv øv. Alle de andre karakterer lå fra 7,7 og op til max. point, og der hvor hun fik 7,7 lavede hun noget, som hun aldrig før har gjort, så pyt med det. Faktisk fik de hovedsalig max point. Der blev også sagt bagefter, at man til d.d. aldrig havde set en så flot fremadsendelse, som den Paya lavede.

Resultatet blev at de endte på en 3. plads m. 235,85 point. Samtidig blev de nr. 3 som samlet Fynsmester.

Så nu er Paya både nr 3 som Fynsmester indenfor DcH-lydighed, A.klassen og i Rally lydighed. Og det mest blærede af det hele er ok, at hun ikke bliver træner specielt meget. Det er som om det nærmest ligger til hende.

Hun er en rigtig lille all round hund.

Hvad angår Coco, så bliver hun bedre og bedre til agility. Hun virker mere glad for træningen - lidt afhængig af hvad der skal laves. Det skal nok komme. Hun er og bliver huset lille dingse - kanon lækker temperament overfor andre hunde og mennesker.