torsdag den 11. juni 2009

Udstillings debut

Ja så fik mor endelig taget sig sammen, til at få de billeder på min blog.

Billederne er taget af Helga Vinkel - se link på siden til DANSA.

D. 6/6 var jeg som tidligere nævnt på udstilling for første gang. Mor havde fortalt at, Pia kom til Odense for at løbe med mig. Ja fint tænkte jeg - så tager vi os da bare en lille løbetur i Odense; men hvorfor kunne vi dog ikke bare gøre det her i Assens? Ja det blev jeg hurtig klar over.

Velankommet til Odense kaprede mor hurtigt plads rundt om en firkant, nogle folk havde lavet af markeringsbånd på græsset. Mærkelig hobby de har i Odense, men pyt. Der gik ikke lang tid før, at min rigtig gode legekammerat Messi kom, selvfølgelig sammen med sin mor Inger og Helga. De fik slået deres telt op, på noget af den plads mor havde kapret - OG SÅ kom Pia.

Endelig blev der budt velkommen og endelig fandt jeg ud af, hvad alt der her var for noget.

Udstilling - det var jo det. Jeg skulle udstilles - en stor fremmed mand skulle vurdere mit udseende og psyke.
Det gik over alt forventning. Jeg fik excellent og skulle op og kæmpe mod åbenklasse tæver og champion tæver. Dem kunne jeg selvfølgelig ikke slå - jeg var jo alt for ung, og manglede fulde og pels i forhold til dem.

Pia og mor var meget stolte.


Min legekammerat Messi blev jo også udstillet - i hvalpeklassen. Det gik rigtig godt. Han endte med at blive skuets bedste hvalp; men som jeg altid har sagt: "Han er et rigtig lækker hug, wauuu".

Ja ja ja .... hvad siger i så, tøser.


Kæmpe stort tillykke til både Inger og Messi.

Håber vi se på flere udtillinger sammen.

søndag den 7. juni 2009

Leg i haven

Som i kan se på videoen, så går den vilde jagt i haven - heldigvis i baghaven, som jo også er døbt hundehaven.

At der er en Sheltie i haven, er man jo ikke i tvivl om - hvis man ikke kan se den på videoen, så kan man HØRE den. Altså lille Woogi, du er lille men har en høj røst.

Besøg - efter udstilling

Lørdag d. 6/6 skulle Coco stilles på en udstilling for første gang. Jeg får nogle billeder fra udstilling én af de nærmeste dage, så det skriver jeg om når jeg har billederne.

Efter udstilling kørte Pia og Susanne, der har Rico - en Tervueren han, Woogi og lillle søde Stella, som var en Cocker Spaniel Pia passede, hjem til os og grillede. Stella er simpelthen bare så super charmerende, så man ikke kan andet end elske den lille hund. At tænke sig, at nogen har været ond overfor den er utroligt.

Vi lukkede alle hunde ud i haven og så gik den vilde tur ellers.


Coco synes, at Rico var lidt sød - men skulle lige tjekke hans ånde ;0)


Det er bedårende Stella.

Paya blev vild forelsket i Rico. Vi har aldrig set Paya lege så meget med en fremmed hund så hurtigt. Det var rigtig dejligt at se.
Posted by Picasa

onsdag den 3. juni 2009

Morgenhygge ved stranden

Her i pinsen blev mor og far lidt sentimentale. De ville til stranden og drikke morgenkaffe og vi skulle selvfølgelig med - ud til vandet og lege, jubiiiii.



Far tog nogle billeder af søster Paya og jeg stå og spejde ud over vandet. Det var simpelthen bare så lækkert vejr og næsten havblik den dag .

Det eneste der er hammer irriterende, er når Paya løber alt for langt ud i vandet eller tager sig en svømmetur. Det gør jeg altså ikke - det er stadig sikrest at være på stranden. Prøv dog og se Paya ude i vandet - hvad kigger hun efter, krabber måske!