mandag den 29. december 2008

Besøg hos Kennel Foula

I søndags var jeg med i bilen da vi skulle ned og besøge min mor, Pia og resten af kennel Foula. Mor havde lavet en aftale med Inger med Messi og Solveig med Alina om at køre ned til Pia for at se hvalpene. Messi og jeg var med, så Pia kunne se os.

Da vi kommer derned, skal Messi og jeg bare blive siddende i bilen. Det syntes vi var fejt - så vi valgte at udtrykke vores utilfredshed. Jeg hylede som en ulv og lille Messi åd skumgummi madrassen i Payas bur.

Nå , men efter at hvalpene var blevet nusset og fået mad og de 2-benede havde drukket kaffe, skulle vi alle ud og gå en tur i skoven. Det var vildt hyggeligt. Jeg hægtede mig på mor Aya og vi løb og løb og løb. Nej hvor var det skægt.

Messi var lidt mere tilbageholdende. Han var ikke spor bange for alle de nye hunde, han lige pludselig mødte, men han fandt hurtigt ud af, at gamle Sami holder man sig fra og det samme med Ronja.

Her er det spisetid for de 4 guldklumper. Pia havde sine problemer, med at få hvalpene til at lade være med at stille sig op i maden.
Her er vi ude på skovturen. Sami står yderst til venstre, så jeg og Aya. I baggrund står Woogi.
Her kan man rigtig se, at jeg mangler lidt fylde i forhold til min mor.
Posted by Picasa

mandag den 22. december 2008

Fars julegave

Far har fået julegave - som det jo meget tydeligt kan ses, så er han ansat ved Mekonomen. Firmaet havde i år valgt at gi´ ens julegaver til alle ansatte.

Spørgsmålet er jo bare - hvad får kunderne - når nu alle sponsergaver er brugt til firmaet.
Posted by Picasa

fredag den 19. december 2008

Lidt sjove portrætter

Ja hvad der gik galt her, i sekundet hvor billedet tages er ikke rigtig til at vide; men lidt sjove/mærkelige er situationer er der da kommet ud af det.

Ja - håret bagved ørene sidder da meget godt!


Det er da ørene med hunden nedenunder - men hun er glad


Hov, lettede der ikke lige en fugl.

Posted by Picasa

Portæt af mig selv

Nå drenge - hva´ siger i så. Er jeg ikke ved og være bare lidt for lækker?

Jeg er nu 9 måneder og er ved og ligne en flot udvoksen tæve. Jeg mangler lidt fylde og lidt pels endnu, men det skal nok komme.

Jeg har ikke fået taget alle mine mål, men jeg vejer 19 kg og er i stang ca. 62


Se lige det brystparti


...og hvad med det hoved


Ja ja ja jeg ved det. Jeg er en lækkerbisken, men jeg har jo også nogle kanon flotte fyre i min omgangskreds, som jeg skal charmere. Jeg kan lige umiddelbart nævne:
Cobra: min bodyguard - en Rottweiler på ca. 40 kg. Han er sød

Messi: min nye legekammerat - en Tervueren hvalp hentet i Holland. Ejes forøvrigt af Inger, som jeg også er glad for. Jeg napper/støder tit Inger i røven.

Uffe: én af mine træningskammerater - en Finsk laphund. Han er sød, men han er meget pige fikseret.

Posted by Picasa

Portræt af Paya

I får lige nogle portræt billeder af Paya. Hun er altså alletider søster for mig.

Hun er utrolig hurtig, passer godt på mig og elsker og lege med mig.

Paya er jo en blanding af Border Collie og en lys Labrador. Hun ligner bestemt mest en Border - både udseende og psygisk.


Her har mor forlangt at hun skulle ligge på nogle brædder. Det var absolut ikke lige Paya ynglingssted, som det kan ses på hende.

Et rigtig godt billed af Paya - der fortælle hvilken opmærksom hund, hun er - se lige de øjne!!!!
Posted by Picasa

Luftetur på Thorø

I dag tog mor os med på luftetur på Thorø. En lille ø der ligger lige uden for Assens. Der er rigtig flor natur og holder man sig på den første del af øen, må hunde godt være løse. Der er et rigt fugle liv og der har gået får på den anden halvdel af øen - så der skal hunde være i snor.
Mor havde kamera med og tvang os til at være modeller.
Udsigt ind mod Assens. Den store hvide bygning i venste hjørne af billedet er Summerbird, en kendt chokoladefabrik.
Her går vi hen over broen, der forbinder øen med fastlandet.
Vandtemperaturen blev selvfølgelig også tjekket.
Posted by Picasa

Fars nye legetøj

Ja, så har far igen fået nyt legetøj og denne gang er det noget af en bil. Den vejer 9 kg, kører på benzin blandet med olie og er ret sej. Meeeeen den larmer helt vildt.


Ser den ikke bare sej ud - bilen altså!
Posted by Picasa

tirsdag den 9. december 2008

Legekammerater med i svømmehal

Nogle af mine bedste legekammerater var også med i svømmehallen. Jeg tror nok, de nød det mere end mig.

Her er det Alina, som svømmer sig en tur. Hun svømmede bare frem og tilbage, som om hun var betlat for det.


Cille - ja hva´ ska´ jeg sige. Hun er jo mest labrador - og det skinnede igennem. Hun sprang selv i og ville bare ikke op af vandet igen. Det er da ikke helt normalt.


Lille Messi skulle også en tur i baljen, men han var næsten mere nysgerrig med at se, hvad der skete med Alina, da hun skulle skylles.



Her er lille Messi så kommet i vandet. Han var bare så dygtig. Jeg er lidt ked af at sige det, men han var fakltisk dygtigere end mig.
Posted by Picasa

Paya i svømmehallen

Som i kan læse i indlægget nedenunder, så har vi været i svømmehal. Paya var ellevild. Hun hoppede selv i og svømmede rundt, som den mest naturligste ting.

Læg lige mærke til, at igen er det Inger, der er med på billedet. Mor havde travlt med mig (Coco). Jeg valgte ikke at se Paya fjolle rundt i vandet - hun er jo ikke helt normal.

Hun nød det - forstå det, dem der vil.




Da hun var færdig med at svømme rundt, som en anden and, kom hun op igen og blev skyllet. Da Paya er lidt af en pivskid, valgte mor ikke at tørre hende med blæseren. Paya blev derimod godt tørret med et håndklæde og fik så sit dækken på. Det er hun faktisk rigtig glad for, da det varmer så dejligt. Det er et dækken hun arvede efter Figo.
Posted by Picasa

I svømmehal

Mor havde i hundeklubben fået den sindsyge idé, at arrangere en tur i hundesvømmehal. Det er jo fuldstændig hen i vejret. Ja nu er det måske mig, der er speciel, men jeg synes IKKE det var specielt sjovt. Paya derimod havde det rigtig skægt. Hun nød det.

Vi skulle først skylles. FØJ, føj føj - hvor var det ulækkert. Inger, som ellers altid har været sød ved mig, tog mig ind i bruseren og skyllede mig. Jeg forsøgt mig med et bagholdsangreb på hende, men forgæves.



Når vi var blevet skyllet, skulle vi ha´ en redningsvest på (fordi det var første gang, jeg skulle prøve). Ja jeg ved ikke rigtig, men farven passer da meget godt til mig. Læg mærke til, at det stadig er Inger der irriterer mig.


Gud hjælpe mig, om jeg ikke blev slæbt ned i vandbassinet. Det var altså ikke sjovt. Jeg prøvede og gøre modstand, men lige lidt hjalp det. Nå ja - det skulle jo også være så sundt.


Her er det så Bjørn, der støtter mig. Det var nu egentlig meget skægt - når alt kom til alt.
Posted by Picasa

Hygge i haven

Da vi kom ind den anden dag, efter at ha´ været lukket ude i haven for at lege - blev
mor ikke specielt glad.

Altså for at forklare det - så havde vi bare leget temmelig meget. Vi havde gravet huller, løbet rundt og rullet rundt. Det var bare skide skægt. Vi jagtede hinanden og skræmte alle fuglene væk fra vores have.

Det skal måske lige nævnes, at det havde regnet dagen før og det var stadig godt smattet til. Nu skal det lige siges, at Paya og jeg har lavet vores egne løberuter og gravehuller - for slet ikke at nævne græsplænen, eller det der er tilbage. Græsplænen er ikke altid så glad for vores løbeture - specielt ikke når plænen er våd. Men hvor er det skægt.

Da vi kom ind efter at ha´ leget i lang tid, var vi trætte (i hvertfald i 5 min). Hvad mor bare ikke lige opdagede, var at vi lagde os i hver vores sofa og sov.

Hun opdager det godt nok, men for sent - vi sov allerede.

Hun var dog så flabet, at ta´ et billed af os. Så drenge kig væk, vi er ikke rigtig pæn i pelsen på billederne. Vi var smurt ind i mudder flere steder, og som i kan se på det sidste billed, sad mudderet i kager på os.

Vi kan bare ikke forstå mor tog sådan på vej. Mudder er da godt for helbredet - så mor, sku´ du måske med næste gang?????
Posted by Picasa