søndag den 30. november 2008

Billeder af Messi

Mor synes at lille Messi er åh så skøn - så der skulle absolut lige nogle billeder af ham på bloggen også - hvor han rigtig charmer. Nå ja, når det ikke kan være anderledes, så må jeg jo finde mig i det.

Han er nu også sød -bare se ham.


Messi elsker og fræse frem og tilbage i tunnelen. Det krævede en del forsøg, at få taget et billed, der var godt. Læg lige mærke til at han næsten ligger ned i svinget. Der er måske lidt Schumacher over ham????


Her er Messi i et stille øjeblik, med sin bold. Han har bare ikke fundet ud af, at det faktisk er bolden han skal ha´ i munden.


Hallo - hvad laver i to? Skal vi ikke lege? Hallooooooo. Så hør dog efter, ellers du må smage min pote.
Posted by Picasa

Gruppebillede

Mor ville så gerne ha´ taget et billed, hvor min bodygard og min nye legekammerat var med på - men det var lettere sagt end gjort. Hun skal jo sådan set ikke bestemme om vi lige gider og se lækre og artige ud - bare fordi hun vil ha´ et billed. Men der kom da nogle gode billeder alligevel.

Her er det da lykkes og få alle 3 hunde med på samme billed. Jeg står faktisk tværs hen over Cobra. Lille Messi er bare så nysgerrig, så Cobra blev godt tjekket.Cobra er bare SÅ utrolig god af sig - også da Messi fandt ud af at Cobra var en hanhund og at han havde en "pistol" under maven.





Her er vi så igen.

Lille Messi - Cobra og jeg
Posted by Picasa

Træningsdag

Vi har været til træning i dag. Det er altså bare så dejligt. Det bedste var næsten at mine bedste legekammerater - både 2-benede og 4-benede var der også. Det er suverænt hyggeligt.

Det var sidste træningsdag for 2008, så der var grill pølser og drikkelse til de 2-benede og masser af guffer til os 4-benede.

På billedet ovenover, prøve far at lave en rundering med mig. Inger var figurant - hun er rigtig god som figurant og det er også hende der har lært mig øvelsen.



Her får Messi og jeg en godbid af Inger. Messi bliver min nye legekammerat. Han er fra sammen kennel som min mormor - så vi kalder os for kennelfætter og kusine.
Posted by Picasa

søndag den 23. november 2008

Ny legekammerat - jubiiiii

Efter at Inger desværre måtte aflive Figo, har hun nu fået en lille ny. Messi - opkalt efter en fodboldspiller, der spiller i Barcelona, er en lækker lille Tervueren han, hentet i Holland. Hans rigtige navn er Perfect Storm of Dark Brightness.

Nyd billederne af vidunderet. Inger har lovet, at han bliver en kanon god legekammerat til os, så vi venter kun på at han bliver lidt størrer.



Messi var i lørdags med ud og på spor. Han skulle selvfølgelig også lige gå et lille spor. Der blev lagt et slæbespor på ca 5 meter. Nu er det sådan at Messi i kennelen, blev fodret med små døde kyllinger, så det var selvfølgelig en lille død kylling, der blev brugt som slæb.





Jeps, ved vejs ende og belønningen skal nydes.
Posted by Picasa

Råhygge

Lige nogle forskellige situationer, hvor der virkelig blive råhygget.

Her den anden dag kom Inger ind for at spise sammen med mor og far og for at sige det mildt, så er både Paya og jeg VILD med hende. Hun er bare så sød overfor os altid.



Far tog også en hygger med os igår. Det er skønt når han ligger sig ned på gulvet. Han tror ind i mellem, at han går i et med gulvet, men sagt mellem os, så kan han ikke gennem sig, det er maven for stor til.

På de her 2 billeder, viser Paya far vores lille pibedyr. Paya har bare ikke helt forstået, at man skal bide iden, så den gi´r lyde fra sig.

Her er Paya og jeg i gang med en stille leg.
Posted by Picasa

tirsdag den 4. november 2008

Konkurrence i klubben

I lørdags (d. 01.11.08) var der konkurrence i vores klub. Jeg skulle ikke stille op, men det skulle Paya i B-kl. Det skulle være hendes sidste B-konkurrence, for fra næste år er hun A-hund.

Det gik egentlig meget godt, når man tager i betragtning, at der faldt en tilrettevisning på spor, mangler 1 genstand i frit søg og et ja tak i stå øvelsen. Paya sætter sig istedet. Paya og far fik 161,15

Svend Aage var der selvfølgelig med sit kamera. Helga (Svend Aages kone) stillede jo også op i A-kl. Der blev taget nogle kanon gode billeder. Et af de mere pudsige er billedet af Paya, stående på 2 ben.



Billedet er hentet fra www.dansa.dk. En hjemmeside, der absolut er værd og gå ind og se på.
Posted by Picasa

mandag den 3. november 2008

Fotomodel

Den anden dag da far var ude på stranden med os, skulle jeg lige være fotomodel. Jeg ved ikke om han har fået nogle henvendelser, der vedrører mig, men jeg gjorde da som far sagde og her er resultatet.

Så hanhunde/knægte - hent en skål for i kommer til at savle.

Prøv lige og se den spændstige ryg. Whauuuuu



Hvilken flot figur!!!!



Hvilke øjne, hvilke ører og så de flotte ben, hva´ siger i så, knægte?



Ja jeg spejder bare efter dig - eller er det Paya, der har gemt sig.
Posted by Picasa

Fars legetøj med på stranden

Far havde taget sin fjernstyrede Hummer med på stranden den anden dag, da vi skulle ud og rase af. Det er altså bare så skægt og løbe efter den. Far bliver bare lidt stram i betrækket, hvis vi kommer for tæt på bilen. Han er lidt mærkelig ind i mellem. Ha Ha




Posted by Picasa

Legedag ved stranden

Mor var ved Saltofte strand med os den anden dag og hun havde husket kameraet. Hun er sku´ da dygtig. Her er lige nogle stemningsbilleder.

Hov, hvad er det for noget, der ligger der.
Hallo Coco, hvor går du hen
Vi er altså 2 hunde på billedet, men vi snød mor, lige som hun ville ta´ billedet, begyndte vi og slås.
Posted by Picasa

Sygdom

I sidste uge var søster Paya syg - meget syg. Nedenstående billed viser hvis tydeligt, hvilket dejligt syn, der mødte mor da hun kom hjem. Gulvet er nu kasseret.


Ved dyrlægen blev det konstateret, at hun havde fået en mave- tarminfektion, så hun blev sat på alt mulig medicin.

Dagen efter måtte jeg så til dyrlæge. Jeg havde fået noget i mit øje, så det var helt rødt og irreteret. Det var altså ikke sjovt.

Nu er vi begge fit for fight igen - heldigvis. Det eneste der har taget skade er mor og fars pengepung
Posted by Picasa