lørdag den 25. oktober 2008

Bodycarden Cobra

Som tidligere skrevet var vi jo ude ved min bodycard i onsdags. Mor havde taget kamera med, og fik da også taget nogle billeder.

Jeg måtte da forøvrigt lige fortælle Cobra, at han lige skule ha´ en lidt bedre kondi. Han kunne ikke rigtig følge med, når Paya og jeg var ude og løbe. Altså jeg mener bare - en bodycard, skal jo være omkring mig hele tiden.

Jeg satte ham også på plads, den ene gang jeg lå i hans kurv og bed i noget legetøj, da troede han lige, at han bare kunne ta´ det fra mig, men niksen nej, Han trak sig igen - kylling. Det der så godt kan irritere mig lidt er at mor, far, Sulle og Jimmy sagde han bare skulle gå hen og ta´ den fra mig, og det gjorde han så.

Her ligger vi begge i hans kurv. Han er altså bare så sød


Paya og jeg delte også hans kurv. Der var lidt mere plads, når det var os til, i forhold til når Cobra og jeg lå i den.


Her har Sulle sat sig på gulvet og startede faktisk med at nusse mig, men min bodycard blandede sig. Det er også okay, det er jo trods alt hans mor, der nussede mig


Her nyder Cobra og mig livet. Det er sku´ da hyggeligt og blive nusset på maven.
Posted by Picasa

På besøg ved Sulle, Jimmy og Nicklas

I onsdags var mor og far inviteret til spisning ved Sulle og Jimmy, og vi måtte komme med. Det var jo dem, der har Nicklas, som bare er så sød og så har de også min bodycard - Cobra.

Nicklas er meget glad for Jan - eller Janne, som Nicklas kalder ham. Jan er også meget glad for Nickals, og de hang på hinanden en del den aften. Det var bl.a. også mor og far der puttede Nicklas i første omgang.





Jeg tror billederne taler for sig selv. Det er da virkelig hygge og omsorg fra begges sider.
Posted by Picasa

Fars nye legetøj

Ja, så har far købt nyt legetøj igen - en Hummer Offroader.

Den var ikke særlig pæn, da fra kom hjem med den, men efter flere aftener i kælderen og flere gange spraymaling, ja så er den da faktisk blevet kanon sej og se på.

Den er hylende morsom og jagte, når far har den med på stranden.


Posted by Picasa

søndag den 19. oktober 2008

Fødselsdag ved Noah

Far og mor var i lørdags til 2 års fødselsdag ved Noah. Noah er en dejlig lille dreng - en rigtig Emil. Mor er gudmor til ham.

Han elsker og pakke gaver op. Det skal bare helst indeholde en traktor. Her er Noah i gang med at pakke et rør fyldt med modelervoks ud. Det var altså også lidt spændende.


Noahs mor og kæreste har købt sig et kæledyr - et marsvin. John er navnet på marsvinet. Det specielle er at det er et hårløs marsvin med stamtavle. Racen hedder Skinny drenge. Den lignede mest en mini udgave at en flodhest. John havde en meget høj kropsvarme og var faktisk rigtig sød. Far ville ikke røre ved John, men mor sad med ham mange gange.


Posted by Picasa

søndag den 12. oktober 2008

Paya i konkurrence

Ja så har Paya og far været i konkurrence idag. Deres mål var at få den sidste oprykning og dermed blive A-hund.

De fik oprykningen og bledermed A-hund fra næste år. De blev nr. 2 med 176,50 point ud af 200, så vi var glade allesammen.


Her er de to mestre.


Her er så den nyoprykkede A-hund.

Mega stort tillyke skal lyde fra mig, jeg er stolt af min storesøster. Hun er en god læremester.
Posted by Picasa

Fars nye legetøj

Far har fået nyt legetøj - en fjernstyret bil. Han har kørt rundt med den inde i stuen også, og så er Paya og jeg altså på vagt, man kan jo aldrig vide, hvad den kørende tingest kan finde på.

I weekenden,hvor vi havde familiebesøg, skulle far og fætter Torben selvfølgelig lege. Det skulle efter sigende være rigtig skægt.

Sidste nye, er faktisk at far har solgt bilen og købt en Offroader, den kan køre inde på marker istedet



Posted by Picasa

Familiebesøg

I den her weekend havde vi familiebesøg. Det er fars fætter og kone og 2 børn. De har også én hund - Soffie hedder den. Vi fik nogle rigtig gode legeture ude i haven og ved stranden.

Mor og far elsker disse besøg. De er altid så hyggelige. Hva angår mig, så er det første gang jeg hilser på Soffie. Paya har hilst på Soffie flere gange.
Her er det Laura, der sidder og nusser os. Laura er bare så sød, hun legede med os flere gange. Hun nussede os meget og lagde sig på gulvet ved os.
Patrick er også bare fin. Han nussede os også en del.

Her sidder han med et fad agurker og grøn peber skåret i skiver. Skåret på den rigtige måde, som Patrick sagde, agurken på skrå og grøn prber i små tynde stykker.
Her er Helle og Soffie og Laura i bagved.

Helle kan vi altså også vældig godt lide, Hun elsker hunde og har selv haft en Groenendal. Soffie er faktisk en blanding noget lig Paya. De er begge Borderblandinger.


Her er Paya hoppet op til Helle. Paya er en værre hyggetrold.








Den sidste i familien er Torben. Han elsker også hunde og har også haft forskellige hunde.

Vi glæder os allerede til næste besøg - om 1 måned. Jubiiiii
Posted by Picasa

En tilfældig dag på stranden

Vi bliver ofte luftet på stranden, og vi elsker det. Den anden dag havde mor sørme husket kameraet, så her kommer lige nogle stemningsbilleder.
Det første vi gør er, at løbe ud i vandet.
Paya elsker vandet mere end mig. Ja hun er faktisk helt skør med det.
Hov, hvad sker der dernede på stranden.
Bagefter tager vi den store legetur på stranden.
Posted by Picasa

søndag den 5. oktober 2008

Ferie i Hjørring

Den ene dag oppe i sommerhuset, besluttede de 2-benede, at vi skulle ud og se os omkring. Vi landede bl.a. ved Rubjerg knude fyr.

Torben og mor var seje og ville helt op på toppen og se - og jeg skal lige hilse fra mor og sige, at det var afsindig hårdt at komme derop. Det gik meget stejlt op og fødderne gled ned i sandet og tilbage næsten konstant.
Far havde været oppe 2 dage før, så han ville ikke igen.



Vi var også ude og se Mårup kirke. Det er den kirke, som er ved og blive taget ned, da den ellers vil ryge i havet. Nej, hvor var der nogle gamle gravsten her og en utrolig flot udsigt.


Dejligt for os endte vi i Lønstrup ved stranden. Som det kan ses, var nogle af os mere vandhunde end andre. Alina og jeg passede stranden og holdt øje med Cille og Paya ude i vandet. Jeg prøvede faktisk og forhindre Paya i at løbe ud i vandet konstant, det kan jo være farligt, men hun blev sur på mig.


....og som det kan ses, så løber Paya ikke ud i vandet. Nej hun sætter af og tager et stort spring, og lander så med maven og brystkassen i vandet. Det er sku´ da ikke normalt.
Posted by Picasa

Sommerhus i Hjørring endnu

At de skete de mærkeligste ting i sommerhuset, kan følgende billeder bevise.

Cobra og Paya tog det som en selvfølge, at de skulle ligge i mors seng. Nej, siger jeg bare, mor skal ligge godt ved siden af far.


Torben lagde sin tøj på sengen, som om han lå i sengen. Han troede måske, at vi hoppede på den - at han lå i sengen. Men men men Torben, så slank er du altså ikke.


Far gik tilbage i barndom. Han fandt en 3-hjulet barnecykel, som han fik sig mast ned på. Ømt syn - godt at det var mørkt, ellers havde naboerne da troet, at han var stukket af fra den lukkede. Ha ha
Posted by Picasa

Sommerhus til DM i Hjørring

Allerede først på året var det blevet besluttet, at Torben, Solveig, far og mor skulle leje et sommerhus, når de skulle til DM. Så som sagt så gjort. Torben var jo udtaget og mor skulle ha´ dømt, hvis ikke det lige var fordi, hun blev dolket af nogle såkaldte dommerkollegaer.

Nå alt blev planlagt - og det endte med at huset blev fyldt godt op den weekend, hvor dm´et var. Far og mor inviterede nemlig Sulle og Jimmy med (dem der har min bodygard Cobra) og deres søn Nicklas - han er altså rigtig sød.

Sulles forældre blev også inviteret med. Det blev aftalt at vi fredag aften skulle ha´ det store kolde bord, dog med nogle lune små retter også. Der blev både serveret sild, fiskefiletter, æbleflæsk, roastbeaf - ja faktisk alt, hvad man sådan lige kunne tænke sig. Der blev også serveret snaps, og her må jeg så lige sige - HOLGER BLEV FULD (Sulles far). Nej, hvor var han ikke specielt kvik næste dag - først hen imod aften, blomstrede han op igen.


Billed af sommerhuset. Det var et kanon lækkert hus.


Jimmy med ryggen til, Nicklas, Dorthe og Holger (Sulles forældre), Sulle og min far


Solveig og Torben (de har Cille og Alina, som er nogle af mine gode legekammerater) og Jimmy.


Far, mor, Solveig og Torben

Tjek lige det madbord. Det ser da lækkert ud, meeeeen vi 4-benede fik ikke specielt meget af det.
Posted by Picasa

Besøg af mor Aya

Har har mor Aya været på besøg igen - endda i 2 weekender, det er altså bare så dejligt.

Pia og mor er blevet enige om at Aya og jeg er kloninger, så meget ligner vi hinanden - psygisk. Når Aya drejer til venstre, gør det akkurat det samme og i samme øjeblik.

Her er vi placeret ved siden af hinanden.
Der er stadig lidt højde og drøjde forskel på os.
Her er som jeg ser ud i dag. Flot talje, hva´ Ha ha
Min super gode legekammerat Woogi og jeg i et stille øjeblik.
Jeg er simpelthen så vild med Woogi og vi leger kanon godt sammen - også sammen med Paya.


Da mor Aya og jeg blev målt d. 04.11.08 var der kun 1 cm. forskel på os, så jeg tror jeg vokser min mor over hovedet.
Posted by Picasa