tirsdag den 23. september 2008

Sexet tøs

Som skrevet i indlægget nedenunder, så var jeg med mor i Odense for at overraske Pia. Hun skulle jo se mig, hvor stor jeg er blevet.

Da mor vil ta´ mig ud af bilen, siger Pia, er det ikke Aya, du har med, men altså Pia, jeg er da ikke så gammel som mor Aya. Jeg ved godt at jeg ligner hende utrolig meget, både udseende mæssigt og psygisk, meeeen jeg er flottere. Så vær du glad for, at jeg er blevet i familien, så du kan se mig så tit.



Posted by Picasa

Smarte hundestøvler

Den ene dommer ved mentaltesten, havde simpelthen STØVLERNE til hundefolk.

Tjek lige de støvler, de er sku´ da smarte, hva´?
Posted by Picasa

Mentaltest af Woogi

I søndags tog jeg og mor til Odense, for at overraske Pia. Hun var til mentaltest med Woogi. Fra Sjælland kom Marianne også med Zippo. 2 af mine gode gamle legekammerater. Det var sjovt og se dem igen. Zippo blev lidt forelsket i mig - men det forstår man jo godt - Marianne sagde da også, at det gør han ved mange tæver. Men tøser, han er sku´ også lækker. Hvilken krop, hvilken pels og hvilken charme. Whauuuuuuu


Her gør Zippo sig rigtig til overfor mig.


Woogi og jeg i et stille øjeblik.

Som tidligere skrevet, var Zippo og Marianne med til mentaltest, eller rettere så var det Zippo, der skulle mentaltestet. Neden under er der nogle billeder fra testen.


Her hilses der på en kedeldragt. Den første tur i mod dragten, foregår ved at dragten ligger fuldstændig flat med jorden og ligesom hund og fører er ud for kedeldragten, hives den op. Hold op, hvor får hundene et chok, men de fleste er fuldstændig ligeglad turen forbi anden gang.


Spøgelser hilses der også på. Der er 2 spøgelser ialt, som kommer gående fra hver sin side. Her reagerer hunde også forskelligt, nogle bliver bange og gør, andre stikker af.

Det var en sjov dag, sagde mor. Pia og mor blev enige om, at jeg skulle op i sådan en test når jeg er ihvertfald 1½ år måske lidt ældre.

Det var dejligt at se Pia igen og sine gamle legekammerater. Zippos mor var altså også bare fin, hun havde guffer i lommen og klappede mig flere gange. Dejligt.
Posted by Picasa

Agility træning

Her den anden dag, var jeg med mor til agilitytræning. Mor skal til og træne agilityhundene i vores klub, og satte for sjov skyld en bane op i lørdags.

Nej hvor var det sjovt og få lov til at prøve. Jeg tror det ligger i generne, at jeg bliver god til det. Sagt imellem os, synes jeg faktisk, at jeg så kanon super og sexet ud, da jeg løb rundt og sprang over forhindringerne.

Prøv lige og se. Ta´ jer ikke af min mor - det ser sku´ ikke så yndefuldt ud. Ha Ha
Her har jeg få ordre på at vente, indtil mor siger værsgo.
Nå så har jeg sprunget over, gi´ mig så den godbid.
Posted by Picasa

tirsdag den 9. september 2008

Hundekomsammen - før træning

I lørdags skulle der trænes igen, og aftalen var at mødestedet var inde ved os. Nej, hvor jeg altså elsker når mine legekammerater kommer - Cille, Alina og Cobra. Figo og Inger var her også, men Figo er - ja undskyld mig - lidt en enegænger.



Her har Paya og jeg fået fat i hver sin side af Cille.










Cobra er jo bare en lille skødehund - på næsten 40 kg.
Når Alina sad oppe ved far, blev Paya jaloux
Faktisk MEGET jaloux
Posted by Picasa

lørdag den 6. september 2008

Det var så den kat.

Paya og jeg hygger os altså bare Så vildt når vi er alene hjemme. Vi har bare fundet ud af, at mor og far ikke helt har samme mening, men hva´.

Nu f.eks. den anden dag. Da mor kommer hjem og opdager at vi har spist hendes kat - og hva´ så. Hun har da os, hvad skal hun så med en kat, og så endda i træ. Det er sku´ da skørt. Hun mumlede godt nok noget om at det var fra Bal (godt nok købt i Danmark), men pyt det tager Paya og jeg ikke så tungt.




Vi har også haft tjekket kvaliteten på en pude, som mor og far, mente vi kunne lægge på. Paya og jeg blev enige om, at kvaliteten ikke var god nok til os, så vi ødelagde puden af 2 omgange. Heller ikke her var mor og far enige med os - de er nu besværlige og gøre tilfredse.

Posted by Picasa

mandag den 1. september 2008

Avisartikkel

Prøv lige og se her. Plejemor Pia og mine legekammerater har været i avisen.

Dobbelklik på billedet og du kan læse artiklen.
Posted by Picasa