lørdag den 30. august 2008

Paya halt

Paya er desværre blevet halt på højre forben. Mor og far mener, det er kommet af at hun er alt for vild, og når hun så tager sin vilde vendinger i løb - ja, så går det galt.

Så nu har mor og far nærmest forbudt mig at lege med hende, det er sku´ irriterende. Hvem skal jeg så irritere?

Jeg er glad for at jeg har så meget legetøj og nogle kanon gode kødben, som Paya og jeg har fået af Brian og Louise. Jeg elsker altså også min baghave, specilet når terrassedøren bare står åben, så jeg selv kan bestemme hvornår jeg vil være der.

Jeg håber, Paya snart er rask igen. Mor og far er godt nok lidt bekrymrede, for hendes halthed kommer og går og varierer i styrke.

Nå, jeg vil gå ind og tjekke hende.
Posted by Picasa

lørdag den 23. august 2008

Besøg af min bodygard.

Som jeg skriver i nedenstående indlæg, så er jeg ved og være lækker: Så nu har jeg ansat min egen bodygard. Jeg har skrevet om ham før. Han er kanon lækker og sød overfor mig og Paya.

Når andre hunde er efter mig, og jeg ikke lige kan se mig ud af det, ja - så søger jeg hen til Cobra, som han hedder, og så er der ro igen.


Cobra elsker og lege. Han kan ikke så vild med andre hanhunde, men det er jeg ligeglad med. Desværre er der mange hundeejere, som ikke tør lade deres hund lege med ham. Han er virkelig godheden selv. Han er min.


Posted by Picasa

Lækker lille steg!

Nå i lækre hanhunde, så kan i godt ta´ jer sammen, for jeg er bare ved og være kanon lækker.


Hvilken figur - høj talje, lange ben og frækt hoved.


Lækker hår og stadig lidt krøl ved ørene.


Skinnende, blød pels og frækt halsbånd. Wauuuu
Posted by Picasa

Paya

Ja okay - her er også lige lidt "frække" billeder af Paya.




Wauuu , hva´ hanhunde!!!
Posted by Picasa

Sommerferie - leg

Når vi var tilbage i sommerhuset, legede Paya og jeg tit ude på græsplænen. Det er altså bare så dejligt, at få ræst igennem.



Halloooooo Paya hvor er du????


Hulu bulu - jeg er jo lige her.


Skal vi lege?


Paya gemmer sig for mig, men jeg kan nu godt se hende.
Posted by Picasa

Jesperhus

Vel ankommet til Mors, valgte mor og far og ta´ i Jesperhus blomsterpark - UDEN os. Vi skulle blive i bilen.

Ved nærmere eftertanke tror jeg egentlig, at det var godt nok, for det er da godt nok noget mærkeligt de var inde og se i den park. Mærkelige dyr - som vi garanteret ikke måtte jagte eller lege med.

Blomsterbedene og græsplænerne ligner heller ikke noget, som har været udsat for Paya og min kvalitetskontrol, så jeg tror vi var bedst tjent med bilen.




Se nu bare nogle af de mærkelige dyr, som mor og far så.

..... og endda en hund lavet af blomster. Hvad er det dog for noget??????



Jeg tror heller ikke at Paya og jeg havde fået lov til at fræse op og ned af dette vandfald - virkelig kedeligt.

Posted by Picasa

fredag den 22. august 2008

Sommerferie

Så skete det endelig - vi skulle afsted på sommerferie. Mor og far havde lejet et sommerhus i Hurup på Thy. Bilen blev pakket med alle pakkenelliker og til sidst blev Paya og jeg stoppet i bilen.

Bilen var godt nok ikke af nyere dato - men pyt. Den ser da meget charmerende ud.



Hold da op, hvor bliver man træt efter sådan en lang tur i sådan en bil.


Her i vi på vej med færgen fra Thy til Mors. Min f'ørste sejltur nogensinde. Men jeg var mere sej end Paya.


....se bare selv. Fars lille dingse.
Posted by Picasa

onsdag den 6. august 2008

Med Pia i skoven for at høre skud.

Woogi og jeg blev sat i bilen her til aften, for der var skydning nede på flugtskydningsbanen bag ved Pias hus og skov. Så da vi kom ned i skoven blev vi lukket ud, hold da op nogen skud, men en sej groenendael lader sig jo ikke gøre bange af sådan noget, og da slet ikke når en sheltie ikke registrere det!!! Vi fik godt nok ros af Pia, da vi havde gået der et stykke tid, kom der en bil, og det var selvest skovfogeden puha, vi var ikke i snor, men Pia kendte ham og sagde at hun var ude for at træne os til en prøve, ja ja manden vidste jo ikke bedre....

Så kom vi hen til bilen, og vi blev begge puttet i den igen, vi kørte vel et halv minut så blev vi igen taget ud, og denne gang kom vi ud på en mark der lå lige bag skydebanen, hold da helt op hvor de skød, men igen, vi var seje, og vi reagerede slet ikke ,vi skulle jo lege og fange mus, og ellers bare gå og hygge.

Kødben og leg med Woogi


Coco med et pibedyr og tro mig det er træls at høre på!!!!!


Så fik de alle et kødben, Coco har nogle hjørnetænder som sidder lidt løs og jeg jeg vil gerne have at de falder ud.
Der er ikke nogen der kommer i nærheden af dette kødben, undtagen mig...


Coco og Woogi leger og graver i haven.







tirsdag den 5. august 2008

Træning hos Pia

Ups jeg og Woogi har hygget os med lidt papir.




Ser vi ud til at have det sjovt????
Hvad Coco skal vi snart smutte???

Jeg rejser mig ihvertfald, så kan du ligne en der er ved at falde i søvn..






I går havde jeg og Woogi ødelagt noget papir - men så kunne Pia jo også bare beskæftige sig med os...
Så jeg fik lært hvad en klikker er!!! Sjov tingest sådan en hver gang den siger klik, får jeg nogen guffer i munden, smart opfindelse.

I dag skulle Pia så lige træne Aya og Woogi i noget der hedder Target og igen fik de en masse guffer i munden, hmm, mon jeg også skulle til det, og ja jeg blev ikke snydt. Men vi gik helt uden for altså Pia og mig. Så prøvede vi lige om det klik stadigvæk betød mad, og jep det gjorde det sejt at være mig.

Men pludselig fik jeg ikke bare guffen foræret - nej Pia holdt s.. ved den, hmm så måtte jeg til at tænke og tilsidst blev jeg så sur, at jeg tog min pote til hjælp, og vupti et klik og en guf, mærkeligt, men mennesker er mærkelige indimellem. Pia gjorde det igen hmm og atter måtte jeg ty til pote hjælp og igen guf, OK nu var det ved at gå op for mig. Hvis jeg ville have den lille bitte guf Pia havde med, så måtte jeg give hende min pote, og jeps det var jo det. For søren da hvor er jeg klog, jeg er ved at opdrage Pia, hun ved det bare ikke selv.

Så efter nogle gange har jeg fundet ud af, at hvis man giver pote så får man guf. Gad vide hvad vi skal lave i morgen, for nu er jeg en smugle træt, det er hårdt at bruge hjernen så meget. Så jeg skriver nok i morgen og fortæller hvad jeg nu har lært Pia.....

mandag den 4. august 2008

Belgier træf i weekenden

Her leger jeg med Yaba som er Anetts nye hund, den er hentet i Holland og hvor var den sjov at lege med. Coco kunne løbe fra den, da Yaba ikke er så gammel endnu..

Jeg var så heldig, at være med min mor Aya og Pia på træf for kun belgiske hyrdehunde her i weekenden. Det startede med lørdag morgen meget tidlig at vækuret ringede, vi skulle skynde os at blive luftet og så var det ellers afsted i bilen. Ude ved Rødekro smed vi Sami, Ronja og Woogi af. De skulle passes af Tove. Så videre - vi ankom til Nyborg hvor Bodil, Katja og Odier ventede, så manglede vi bare Yanne og Balou, som vi skulle køre med. Vi fik pakket bilen og jeg skulle ligge foran ved Pia ben ikke helt normalt men hyggeligt. Så blev jeg jo klappet.
Så kørte vi over den næste bro. Vi skulle nemlig til Stevns, Her skulle min mor løbe agility og jeg skulle bare vises frem. Hvilket jeg også blev... Jeg fik hilst på min mors opdrætter fra Holland, hun snakkede et mærkeligt sprog, men hun var sød. Så var der alle de hunde og mennesker jeg skulle snakke med, puha jeg havde travlt.
Som I kan læse lidt længere nede så gik det jo godt for min mor, pssst jeg tror hun ville vise sig for både Cilja og mig, men vi siger det ikke højt vel....
Lørdag aften var der noget der hedder festmiddag, men Yanne og Pia havde ikke meldt sig til, så de kørte ind og købte en pizza, derefter kørte vi tilbage til vores teltlejer og her fik vi alle 3 altså Aya, Balou og jeg lov til bare at gå rundt og hygge os. Hvor var det sjovt.
Så skulle vi sove. Pia og Yanne sov i et lille telt for lille til at Aya og jeg skulle kunne være der, så vi sov i hver vores bur i vores eget telt, der var kredset for os med ekstra tæpper.
Søndag morgen meget tidlig, tror nok også for tidlig - stod Pia op og vi gik alle 3 en laaaaang tur på en stor mark, nej hvor hyggeligt..

Derefter fik vi vækket resten af teltene og vi spiste alle morgenmad. Senere på formiddagen var jeg rundt for at hilse på alle nye og gamle venner, og jeg var over at se IPO, sikke nogen sjove hunde, de løb alt hvad de har lært og hen til en mand som stod med et stort ærme på, så gøede de helt vildt, jeg var nok selv løbet væk, men de blev siddende, indtil deres far/mor kom for at hente dem, pludselig løb den mand væk og hundene løb efter og stoppede dem ved at tage fat i ærmet nøj hvor så det sjovt ud, jeg måtte lidt tættere på så jeg bedre kunne se. Gad vide om jeg engang skal prøve det.....

Så så vi lidt udstilling snakkede med Aya søsters familie og derefter pakkede vi sammen og kørte hjem til sønderjylland igen skønt at være hjemme. Men jeg må nok sige jeg havde en rigtig god weekend.

Mig og min søster.





Her leger jeg med min søster Cilja, som var så sød at komme og heppe på vores mor, og selvfølgelig komme og hilse på mig. Og prøv at se vi ligner hinanden rigtig meget. Og vi er også begge to lige søde.....
Hyggeligt at se dig Cilja..

søndag den 3. august 2008

Mor Aya blev danmarksmester

Jubiiiiii

Min mor - Aya er i lørdags (d. 2. aug. 2008) blevet Danmarksmester for hold i agility i Belgierklubben.

Min mor er bare SÅ sej og jeg er vildt stolt af hende. Jeg tror altså også det spiller ind, at jeg var ved hendes side.

Mega stort tillykke med titlen Pia og Aya.

Knus og hundekram fra

Coco og Paya